Top 5 over personlige gaver

Hvad kan du give i personlig gave til en, som arbejder i sundhedssektoren?

Sygeplejebutikken har lavet en samlet Top 5 over de gaver, som oftest bliver sendt som gaver til andre. Når du bestiller en gave hos os, kan du få den pakket ind - og vi sender den også gerne direkte til, den du gerne vil glæde med en gave. Og ønsker du at sende en lille hilsen sammen med din pakke, så kan du også gøre det.


1. Graveret sygeplejeur

Det største gave hit er vores graverede sygeplejeure. Du har mulighed for at sætte dit personlige præg på gaven, når du vælger et ur.  Der er nemlig mange udtryk og stile. Når du vælger et ur med gravering, har du mulighed for at skrive et navn, en hilsen eller andet, som betyder noget for modtageren.

Du kan fx vælge et klassisk sygeplejeur i sølv og guldtone med en personlig gravering.

Mange af vores sygeplejeure er klassiske og pynter flot på kitlen.  


2. Navneskiltet til den nyuddannede

Et navneskilt med ens navn og titel er altid en god gave.  

At få et skilt med sin nye titel på giver en følelse af stolthed - og det med god grund. Det er resultatet af flere års studier på skolebænken og i praktikker.

Du kan få vores navneskilte i forskellige farver og faconer. Se vores store udvalg af navneskilte her.

3. Sygeplejesaksen

Sygeplejesaksen er en praktisk gave, som altid sidder i lommen. Den kan umiddelbart synes som en simpel gave, men den holder i mange år - og er utrolig nyttig på de travle vagter.

Og vil du sikre dig, at din saks ikke bliver væk på jobbet, kan du få graveret dine initialer i saksen. Se hvordan du får din saks graveret her.

4. Taske med broderi.

Få en taske med dit navn på og evt. din titel broderet på.

En taske er utrolig praktisk, især hvis du er meget undervejs i dit job. Efterhånden stilles der også flere og flere krav til, hvad du skal indrapportere undervejs. Så måske har du brug for en taske, som kan rumme din computer. Eller bliver din madpakke kedeligt i løbet af dagen, har vi en taske med plads til køleelement.

Se vores store udvalg af tasker her.


5. Startpakke med navneskilt

En startpakke med navneskiltet indeholder alt, hvad du har brug for til første dag i praktikken.

Pakken indeholder lommebeskytter, sygeplejesaks, penlygte, penholder og et navneskilt. Du får selvfølgelig gravering på dit navneskilt.

Alt lommetilbehør som gør hverdagen lidt lettere for dig.

Du kan også give andre af vores produkter i gave. Er du i tvivl, eller har du brug for lidt mere inspiration er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os - pr. e-mail, telefon eller på chatten.
KUNDESERVICES ÅBNINGSTIDER:

Vores åbningstider gælder alle hverdage:

Telefon: 8.00 - 16.00
Chatten: 8.00 - 15.00

E-mail: info@sygeplejebutikken.dk

HUSK OGSÅ:

Vi sender alle hverdage.

Bestil før kl. 14.00 og få din ordre sendt afsted samme dag.

GRATIS batteri med alle sygeplejeure.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0