Sygeplejeur, hvilken skal jeg vælge ?

Udfra 50 forskellige sygeplejeure, hvilken skal du så vælge??

Ja vi har mange sygeplejeure og når du skal vælge et sygeplejeur til dig selv eller til en gave så er der forskellige ting du skal tænke på.

Hvem er du?
Ja vi har flere forskellige kategorier af sygeplejeure som silikone sygeplejeure, stål sygeplejeure, guld sygeplejeure eller sygeplejeure med gravering.

Dette kan måske give dig et pejl om, hvilken farve du ønsker dit sygeplejeur i.
Vi har mange designs og har de klassiske sygeplejeure,  som du ser her.


Vi har de farverige sygeplejeure som giver et flot spil til din kittel, de mest moderne sygeplejeure er i silikone og fås i 16-20 forskellige farver/designs.

Udfra dit behov har vi fået vores populære digitale silikone sygeplejeure i mange flere farver så de nu findes i 7 farver.
Det digitale sygeplejeure har flere funktioner som for eksempel lys og datovisning i sygeplejeuret.


Sygeplejeure i silikone til dig som vil have farve på din kittel
Vi har sygeplejeure i alle prisklasser og prisen hænger sammen med kvalitet. Det er helt okay at vælge et sygeplejeur til 139 kr, hvis man ved at sygeplejeuret bliver skiftet ud når man bliver færdig som sygeplejerske. Eller hvis man ønsker noget moderne som måske ikke er så moderne om 2 år.

Hvert år rejser Sygeplejebutikken ud for at finde de allebedste sygeplejeure til vores butik. Vi ser de nye trends og samarbejder omkring udviklingen af sygeplejeure. Vi samarbejder om dine behov i forhold til sygeplejeure, designs og funktionalitet . Sygeplejebutikken er i løbende dialog med vores kunder og potentielle kunder for at lytte til netop de behov som sundhedspersonalet har.

I de dyre klasser af sygeplejeure finder du et bredt udvalg, hvor vi har fået alle sygeplejeure special designet til vores brugere.
Vores dyre sygeplejeure har tredobbelt så god emalje på ydersiden af sygeplejeuret og dette gør at sygeplejeuret er yderst holdbart.
Vi har Sygeplejeure i stål og med guldtone i disse prisklasser. I denne prisklasse finder du også flere sygeplejeure med datovisning i sygeplejeurets urskive.

Vi går rigtig meget op i kvalitet og alle vores sygeplejeure er lavet under streng kvalitetskontrol. Vi vælger japansk urværk i de fleste sygeplejeure, men har også ure, som er lavet i Tyskland og Swiess.

Japansk urværk er Miyota quarzt urværk, hvilket sikre dig en optimal præcision.
Sygeplejeure i god kvalitet find dem her hos Sygeplejebutikken. Vi har Danmarks største udvalg

Gravering af sygelejeur

Hos Sygeplejebutikken graverer vi gerne på dit sygeplejeur.
Vores gravør sender dagligt, så derfor er vi lynhurtige til at leverer din bestilling med et gravering af sygeplejeur.
Vi tilbyder tre forskellige skrifttyper til sygeplejeure og vi anbefaler ikke mere end 14 bogstaver i graveringen. Ikke fordi vi ikke kan gravere flere bogstaver i sygeplejeuret men fordi at størrelsen på graveringen bliver så lille at den ikke kan læses.

Du kan godt få en dato eller mere privat besked bag på de fleste sygeplejeure, der kan du kontakte os for hjælp til dette
KUNDESERVICES ÅBNINGSTIDER:

Vores åbningstider gælder alle hverdage:

Telefon: 8.00 - 16.00
Chatten: 8.00 - 15.00

E-mail: info@sygeplejebutikken.dk

HUSK OGSÅ:

Vi sender alle hverdage.

Bestil før kl. 14.00 og få din ordre sendt afsted samme dag.

GRATIS batteri med alle sygeplejeure.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0