Studiestart

Startpakker

Når man starter på et studie, så er der brug for sygeplejeudstyr.

Se vores startpakker til dig.

Vores lille pakke til lommen indeholder de basale ting som en penholder, sygeplejesaks, pincet til medicindosering og lygte. Få en startpakke med det hele til 199 kr.


Sygeplejeure

Vi anbefaler et godt sygeplejeur og har rigtig mange i sortimentet.

Alle sygeplejeure er sprit bare og derfor hygiejniske. De fåes i flere farver og modeller - så de passer til din uniform.

Al efter smag, kan vi anbefale klassiske sygeplejeure til dem, som skal have et solidt ur med tydelige tal og sekundviser til måling af puls og respirationfrekens mm.


Silikoneure

Til dem der er med på moden, så er vores silikoneure et stort hit. Vi få lavet dem specielt til vores kunders behov med tydelige visere og sekundviser. Alle silikoneure er med japansk urværk, som er den bedste kvalitet, der findes på markedet af silikoneure.

Vores silikoneure  fås i mange farver og designs. En nyhed på denne front er print og silikoneure med clips, så man ikke ødelægger tøjet med en sikkerhedsnål.

Udover vores silikoneure er vores digitale sygeplejeure også meget populære. De har flere funktioner som alarm og lys i urskiven.


Sandaler

Godt fodtøj er vigtig for sundhedspersonalet, der går mange skridt i løbet af en dag.

Vi har fundet det bedste til sundhedspersonalet og har i vores sortiment lagt vægt på komfort, mode og skridsikkerhed.

Vores sandaler er alle sammen beregnet til arbejde i men vi har alt efter arbejdsområde sandaler til alle formål.

Vi har sandaler uden hælkap, idet der er arbejdspladser som tillader dette.  Derudover har vi mange som efterspørger disse sandaler til fritidsbrug.

Vi har sandaler med tårem til de kvinder, der har brug for at få foden løftet, og især kvinder med nedsunken forfod har gavn af disse sandaler.


KUNDESERVICES ÅBNINGSTIDER:

Vores åbningstider gælder alle hverdage:

Telefon: 8.00 - 16.00
Chatten: 8.00 - 15.00

E-mail: info@sygeplejebutikken.dk

HUSK OGSÅ:

Vi sender alle hverdage.

Bestil før kl. 14.00 og få din ordre sendt afsted samme dag.

GRATIS batteri med alle sygeplejeure.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0