Skopleje

Vejledning til hvordan du plejer dine sko

SIKA Motion sandal er lavet i ægte Nubuck læder og skal vedligeholdes for at optimere sandalens levetid. Med en lille indsats kan sandalen holde sig pæn.

SIKA Motion sandalen kan som alt andet fodtøj komme til at lugte efter lang tids brug. Det er helt naturligt, men heldigvis kræver det ikke så stor indsats at vedligeholde sandalen. Her kommer 4 råd til, hvor man forlænger levetiden af sin sandal.

1. Imprægner altid sandalen - og andet fodtøj - før brug

2. Jævnlig rengøring forlænger levetiden. Tør sandalen over med en let fugtig klud og fjern det værste skidt og snavs. Brug evt. en blød svamp til blidt at skrubbe snavs væk. Ved mere krævende rengøring bruges en speciel “skosæbe”, som er beregnet til rengøring af fodtøj. Følg anvisningen på fl asken. Vask især godt på sålen, som har direkte kontakt med foden og derfor er mest udsat for snavs, fugt og bakterier. Lad sandalen tørre helt efter rengøring.

3. Plej læderdelene på sandalen, hvis de er blevet lidt kedelige i farven og trænger til at blive frisket op. Anvend en speciel nubuck-pleje til formålet og følg anvisningen på flasken. Bemærk at nogle “skosæber” også indeholder plejedelen , hvorfor det ikke er nødvendigt efterfølgende at bruge pleje til læder.

4. Efter rengøring og evt. pleje af sandalen, afslut da altid med at imprægnere i et let lag og lade tørre.

VIGTIGT: Undgå at vaske sandaler med læder i vaskemaskinen og/eller sætte dem i blød i vand, da dette vil ødelægge læder og pasform.

Et gammelt råd til ildelugtende sandaler lyder; pak sandalerne ind i en plastikpose og smid dem i fryseren i mindst 24 timer. Herefter skulle bakterier være begrænset og dermed også dårlig lugt. Dog anbefales det til enhver tid også at vaske sandalerne, som forklaret i punkt 2.

Download vejledning til ophæng (PDF) her.

Vores folder omkring pleje af dine sandaler

Læs omkring vores gode råd til pleje af dine sandaler.
KUNDESERVICES ÅBNINGSTIDER:

Vores åbningstider gælder alle hverdage:

Telefon: 8.00 - 16.00
Chatten: 8.00 - 15.00

E-mail: info@sygeplejebutikken.dk

HUSK OGSÅ:

Vi sender alle hverdage.

Bestil før kl. 14.00 og få din ordre sendt afsted samme dag.

GRATIS batteri med alle sygeplejeure.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0