Skridttællere

Skridttællere

Med mange skridt i fødderne er det vigtigt, at dit fodtøj også passer til dit arbejde. Vi har et stort udvalg af velegnede sko, træsko og sandaler her. Skridttællerne er af god kvallitet og fås i mange modeller. Alle skridttællere har flere funktioner.

Hvilken skridttæller skal du vælge?

Sundhedspersonalet går dagligt kilometer efter kilometer, når de er på arbejdet.  Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man går 10.000 skridt om dagen. Har du talt hvor mange skridt du går på din vagt - og får du gået nok skridt? Med en skridttællere fra Omron kan du få syn for sagen.

Skridttæller til dit arbejde. Tæl dine skridt med vores populære skridttæller fra omron. Skridttælleren fås i farverne sort, hvid, lilla og lime.

Udover omron skridttællere har vi også andre modeller, som er lidt billigere skridttællere og med andre funktioner. Vores mest solgte  skridttæller er med fedtprocent udregner. Skridttællere kaldes også pedometer og de tæller dine skridt, tæller kalorier eller måler din fedtprocent. Alt efter hvilken model skridttæller du vælger.

Det vigtigste inden du vælger en skridttæller er, hvor teknisk skal det være. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte mig og spørge. Ring på 60698989.


Sygeplejebutikken er en sygeplejebutik med sygeplejeudstyr til sundhedspersonalet. Vi forhandler sygeplejeartikler og gaver til sygeplejersker i alle aldre. Vores startpakker passer til alle nicher i sygeplejen.

Vi har også lavet en guide over, hvordan du vedligeholder dine sko, så du forlænger deres levetid. Læs mere om det her.
KUNDESERVICES ÅBNINGSTIDER:

Vores åbningstider gælder alle hverdage:

Telefon: 8.00 - 16.00
Chatten: 8.00 - 15.00

E-mail: info@sygeplejebutikken.dk

HUSK OGSÅ:

Vi sender alle hverdage.

Bestil før kl. 14.00 og få din ordre sendt afsted samme dag.

GRATIS batteri med alle sygeplejeure.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0