Medicindosering, medicin ophældning

Medicindosering,  medicin ophældning  

Piller og medicinering er en stor del af personalets hverdag, og her gælder det også om at have udstyret i orden. Blisteråbner er god til at trykke de mange piller ud af pakkerne.

Alt til inkontinens eller hjælpemidler. Se hele udvalget her.

Få hjælp til din medicindosering med sygeplejeudstyr.

Sygeplejebutikken har et stort udvalg af sygeplejeratikler til professionelle og private. Sygeplejeartiklerne bliver dog ikke kun brugt af sundhedspersonalet. Tabletdelerne og medicindoseringsæskerne kan være meget nyttige for private også.

Knæk tabletter med disse tabletdelere og undgå slid på dine fingre.
Ideel til medicindosering, hvor pillerne deles med lethed.
Hos Sygeplejebutikken har vi alt, lige fra gode startpakker til sygeplejerskesko og sandaler.

Vi er en sygeplejerskebutik som sælger sygeplejeartikler til sundhedspersonalet i Danmark. Udover sygeplejeartikler har vi mange former for fodtøj til sygeplejersker. Det er hospitals sko, clocks sko, Sanita og Sika træsko. Ja alle former for stødabsorbende arbejdssko til sygeplejersker. Så uanset hvilken sygeplejesko du mangler er kvalliteten i top og du har solide sko i lang tid.

Sygeplejebutikken har et stort udvalg af gaver og der lægges især vægt på gaver til nyuddannet sygeplejersker.  

Indenfor gaver til sygeplejersker har vi mange sygeplejeartikler som passer til enhver. Sygeplejebutikken har de smarte silikone ure til at hænge på kittel. Vi har et sygeplejeskeur som falder i alles smag, og for at gøre dit sygeplejeur personligt, så anbefaler vi en gravering i sygeplejeuret.
Hvis man mere er ude efter lommetilbehør har vi de fleste sygeplejeartikler som lommeregner, pincet, pedometer, sygeplejesaks, skridttæller og penholder i mange forskellige typer.

KUNDESERVICES ÅBNINGSTIDER:

Vores åbningstider gælder alle hverdage:

Telefon: 8.00 - 16.00
Chatten: 8.00 - 15.00

E-mail: info@sygeplejebutikken.dk

HUSK OGSÅ:

Vi sender alle hverdage.

Bestil før kl. 14.00 og få din ordre sendt afsted samme dag.

GRATIS batteri med alle sygeplejeure.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0