Kender du TOMS?

TOMS startede i 2006, da grundlæggeren Blake Mycoskie rejste i Argentina. Her så han, hvordan børn voksede op uden sko. Det gav ham ideen til at starte firmaet TOMS sko, som gav et par sko til et barn hver gang han solgte et par. Hans ”One for One” koncept.


One For One konceptet

Hver gang du køber en taske, hjælper TOMS en person i nød. TOMS har flere hjælpeprogrammer som arbejder med:

-Skaffe vand (drikkevand, vand til hygiejne…)
-Hjælpe folk med synsproblemer (synsprøver, operationer, briller osv)
-Give en sikker fødsels til kvinder verden over
-Forebyg mobning (træner lærer, samfund og forældre til at undgå mobning)

Alt dette er en del af deres ”One for One” program: Hver gang du køber et produkt – så støtter de en person.TOMS projekter

TOMS samarbejder med Giving Partners – et hjælpeprogram med ambassadører overalt på jorden, som hjælper med at udføre One for One i lokalområderne, hvor der er behov for hjælpen. Ambassadørerne får enten TOMS produkter eller hjælpemidler til at udføre deres arbejde.

TOMS har desuden fokus på bæredygtighed. De forsøger at producere deres varer så lokalt som muligt. TOMS investerer også i social entreprenørskab. Dvs. de investerer i små ny-opstartet virksomheder, som geninvesterer i at hjælpe andre.


TOMS produkter

TOMS har sidenhen udviklet deres sortiment til at omfatte solbriller og tasker også. Vi har fået fat i et lille udsnit af taskerne, som du nu kan købe her. Så når du køber en taske, er du med til at støtte en person i nød. Så nu kan du shoppe med god samvittighed.

Se vores udvalg af TOMS tasker her
KUNDESERVICES ÅBNINGSTIDER:

Vores åbningstider gælder alle hverdage:

Telefon: 8.00 - 16.00
Chatten: 8.00 - 15.00

E-mail: info@sygeplejebutikken.dk

HUSK OGSÅ:

Vi sender alle hverdage.

Bestil før kl. 14.00 og få din ordre sendt afsted samme dag.

GRATIS batteri med alle sygeplejeure.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0