Jul i Sundhedssektoren

Sådan holdes der jul i Sundhedssektoren i Danmark

I løbet af november udsendte jeg et spørgeskema, hvor jeg efterlyste information om, hvordan du holdt jul på sin arbejdsplads.

Det blev til en fortælling om 8 forskellige kvinder i Sundhedssektoren. I hver beretning fortæller de om, hvordan de fejrer julen på deres arbejdsplads. Til sidst giver de deres bud på, hvilken gave fra Sygeplejebutikekn, de ville give en, som de holder af. Læs her, hvad det blev til.

Jeg startede den 1. december med at fortælle om mig selv og julen i Sygeplejebutikken.


Se de andre beretninger om julen her

Mød Katja på 22, som arbejder på plejecenter i sin fritid. Til daglig læser hun til sygeplejerske. På Katjas arbejdsplads hygger de om beboerne med julemusik, banko og oppyntning.  Katja anbefaler at give et guldur eller en startpakke til en, du holder af.


Mød Bettina, 33 år som arbejder som Social- og sundhedshjælper på et plejecenter.

Hos dem er hygge den årlige julebasar - og pakkekalender. Bettina anbefaler nye arbejdssko, et sygeplejeur eller lommetilbehør.


Karin på 43 år, som arbejder som Social- og sundhedsassistent

Hos Karins arbejdsplads mødes de til fællesspisning i cafeen og danser om juletræet, mens de synger skønne salmer. Karins anbefalinger lyder sandaler, et sygeplejeur og andet til lommen.


Tag nordenfjords med Jette, 54 år, Social- og sundhedshjælper ved Aalborg Kommune

Jette skal arbejde i julen i år, men det ikke som en kedelig tjans. Den 24. inviteres de pårørende til formiddagskaffe med guf og andre gode sager. Og ellers er der julemad, julesang og julegave udpakning på programmet. Jette anbefaler en Azura grå/turkis sandal, et sygeplejeur med bred lænke og gravering og en startpakke med alt det nødvendige udstyr.


Sig hej til Gitte på 45 arbejder som service assistent på Silkeborg Sygehus

Gitte skal arbejde i julen, og hun fortæller, der er mange forberedelser til julen - fx at pynte op på stuer, gange og i dagligstuen. Der er også lidt ekstra snoller i julen. Hvis Gitte skulle anbefale noget, var det GaitLine skoene, en skridttæller fra Omron eller et par lækre sneakers. God valg til en, som går meget til daglig.


Hyg med Eva, 60 år er Social- og Sundhedsassistent i Region Midt

Eva skal arbejde i julen, og der er lagt op til den helt store hygge. Julen handler om at hygge om og med patienterne - og der bliver pyntet op. Evas anbefalinger er sandaler, et sygeplejeur og et navneskilt.


Josefin, 32 år, Social- og sundhedsassistent i Helsingør Kommune runder julefortællingerne af.

Josefin skal arbejde i julen i år, men det lyder til at blive hyggeligt. December er fyldt med aktiviteter fx Lucia optog, besøg af børnehave, julebingo, lave julepynt og hygge med julebag. Josefin anbefaler pakken med de sorte sneakers med lommetilbehør.
KUNDESERVICES ÅBNINGSTIDER:

Vores åbningstider gælder alle hverdage:

Telefon: 8.00 - 16.00
Chatten: 8.00 - 15.00

E-mail: info@sygeplejebutikken.dk

HUSK OGSÅ:

Vi sender alle hverdage.

Bestil før kl. 14.00 og få din ordre sendt afsted samme dag.

GRATIS batteri med alle sygeplejeure.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0