Hvilken type er du ??

Test dig selv lige her....

Vi har sammensat de mest solgte produkter til pakkeløsninger. Der er pakkeløsninger til enhver type. Find den pakkeløsning, som passer til dig.Type 1: "Hjælp, du aner intet om udstyr til sundhedspersonalet - men skal give en gave"

Hvis du skal give en gave og ikke helt er inde i de ting sundhedspersonalet bruger. Så har jeg lavet en genvej på hjemmesiden til gaver til sundhedspersonalet. Klik her

Den er nem at bruge og er delt op i priser, så det er overskueligt for dig at finde den rigtige gave til dit budget.


Type 2: "Dig der skal starte på en ny uddannelse"

Startpakker til dig, der fx skal starte i hjemmeplejen. Der er også mere basis pakker, hvor der er sandaler, .  Disse startpakker er gode til dem der lige er startet op - og starter op fra ingenting. Klik her for en af vores bedste opstartspakkerType 3: "Dig der lige er færdiguddannet"

Du står og mangler det meste... så ligesom type 2 skal du have det, der passer til dit nye arbejde. Måske har du fået det lækreste sygeplejeur med gravering i gave, da du blev færdig. Men du mangler resten.

Vi har opdelt en masse sygeplejeudstyr efter, hvor man arbejder. Så kig her og se, hvad du skal bruge for at komme godt igang på dit nye arbejde.


Type 4: "Dig, der har prøvet at sende dit ur til vask?"

Ja, dem har (er) vi nok flest af.

Måske er man ikke en garvet sundhedsperson, hvis man ikke har prøvet det. For...det sker at sygeplejeuret bliver sendt til vask eller sandalerne er slidt op af de mange skridt, der bliver taget hver dag.

Så har du brug for et nyt sygeplejeur - eller mangler du lidt små ting til din lomme, så tag et kig på listen over alt vores sygeplejeudstyr.  


Er du en af dem, der bare skal have fyldt depoterne op?

Mange, som har nogle år på bagen i sundhedssektoren, og som har erfaring med vores sygeplejeudstyr dagligt. De ved, at vores udstyr kan være med  til at gøre dagligdagen nemmere. Så de kender måske allerede fordelene ved vores startpakker.

Fordelen ved alle vores startpakker er, at  du sparer penge - fra 50-150 kr pr. pakke.

Tingene passer sammen, og de fleste er basispakker, så de er brugbare for alle. Enkelte pakker er specielt til dem, der f.eks doserer meget medicin eller arbejder i hjemmeplejen.

Alle vores pakker er beregnet til sundhedspersonalet, så uanset hvilken uddannelse du har, så er de alle beregnet til at afhjælpe din hverdag.

Husk, du kan selvfølgelig også få alle vores produkter enkeltvis.
KUNDESERVICES ÅBNINGSTIDER:

Vores åbningstider gælder alle hverdage:

Telefon: 8.00 - 16.00
Chatten: 8.00 - 15.00

E-mail: info@sygeplejebutikken.dk

HUSK OGSÅ:

Vi sender alle hverdage.

Bestil før kl. 14.00 og få din ordre sendt afsted samme dag.

GRATIS batteri med alle sygeplejeure.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0