Hvilke sko til sygeplejersker?

Hvad skal du vælge?

Der stilles mange krav og ønsker til sygeplejersker - og også til deres sko. Arbejdssko til sygeplejersker skal være tilpasset de lange arbejdsdage. Med mange skridt i løbet af en arbejdsdag kræver det, at arbejdsskoene har skridsikkerhed, komfort - og gerne smart design.

Sygeplejersker har lange arbejdsdage. De tilser patienter, skriver journaler og registrerer deres tid. Men faktisk bruger de helt op til 29 % af deres 8 timers arbejdsdag på andet, som indeholder møder, pauser og måske overraskende for nogle - på transport.

På de fleste sygehuse er der efterhånden løbehjul, små cykler og andre hjælpemidler til at hjælpe sygeplejerskerne med at komme fra A til B. Men stadigvæk når sygeplejerskerne at gå mange skridt i løbet af en arbejdsdag. Derfor er det vigtigt, at arbejdsskoene lever op til de praktiske krav, som der forlanges af en god arbejdssko.


Krav til din arbejdssko

Gode arbejdssko kræver, at de har skridsikkerhed og stor komfort. Og så gør det heller ikke noget, hvis de er smarte i designet. Det er de krav, Sygeplejebutikken oftest hører fra sine læsere.

Skridsikkerhed er alfa og omega, når man går på forskellige underlag i løbet af en dag. Vådt som tørt. Glat som ru. Fodtøjet skal passe til de fleste underlag. Når underlaget er vådt, er skridsikkerhed et must for at undgå arbejdsskader.

Stor komfort er nødvendigt, når en travl hverdag melder sig. Ingen sygeplejersker har brug for ømme fødder eller vabler at bøvle med, når dagens gøremål hober sig op. Fodtøjet skal støtte de rigtige steder - og de skal passe til din type fod, så du vælger den rigtige sandal til din fod.


Rikke anbefaler:

Her er et par arbejdssandaler, som Rikke anbefaler til de lange arbejdsdage.

Sygepleje sandalen

Sygeplejesandalen i smart design fås i grøn og sort. Den har regulerbar en rem over forfoden. Sålen har mønster, så sandalen er skridhæmmende. Sålen har Memory Foam og derfor meget behagelig at have på. Der er mange smarte detaljer. Sandalen passer både til arbejdsbrug, men kan også fint bruges i fritiden.  Se sandalen her.


Splitsandalen

Sandal med smart tårem fås i sort og hvid. Den har regulerbar rem over forfoden og bagpå ved hælen. Sandalen har ekstra blød beskyttelse ved hælremmen. En sandal med meget god støtte til foden. Sålen er også mønstret og skridhæmmende. Den har Memory Foam sål og smarte detaljer. Se den her.


Merrell Siena sandalen

Merrell Siena sandalen er Merrells absolutte sandal klassikere. Den har regulerbar rem over forfoden og bagpå. Sandalen har split. En tynd og fleksibel så, som giver sandalen stor komfort. Sandalen har en skridhæmmende bund. Se den her.


Er du i tvivl om, hvilken arbejdssko du skal vælge, er du også velkommen til at kontakte Sygeplejebutikken.

Kilde: http://nyheder.tv2.dk/samfund/2014-...

KUNDESERVICES ÅBNINGSTIDER:

Vores åbningstider gælder alle hverdage:

Telefon: 8.00 - 16.00
Chatten: 8.00 - 15.00

E-mail: info@sygeplejebutikken.dk

HUSK OGSÅ:

Vi sender alle hverdage.

Bestil før kl. 14.00 og få din ordre sendt afsted samme dag.

GRATIS batteri med alle sygeplejeure.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0