Hvad er Relax Shoe?

Sko med fokus på komfort

Relax Shoes har de sidste år været en fast del af vores sortiment og det med god grund. Relax Shoes har nemlig stor fokus på komfort og kvalitet. Selvfølgelig kombineret med stilfuldt italiensk design.

I Sygeplejebutikken går vi meget op i godt arbejdsfodtøj. Sundhedspersonalet går og står dagligt meget, derfor skal fodtøjet have fokus på komfort, slidstyrke og letvægt. Det skal kunne holde til de lange arbejdsdage med de mange skridt - ofte på forskelligt underlag.

Fodtøjet fra Relax Shoes er åndbare, holdbare og fleksible. De er lavet i ægte læder, så skoene tilpasser sig dine fødder med tiden. Det giver en perfekt pasform og stor komfort, når du har dit fodtøj på hele dagen.


Kvaliteten er i top

Relax Shoe har 40 års verdens omspændende erfaring med at lave fodtøj i høj kvalitet og stor komfort. Der videreudvikles hele tiden med materiale tilpasningen og valget, hvilket betyder, at du får fodtøj med stor behagelighed. Derfor kan du også vælge en sko med hæl uden bekymring. Komforten varer hele dagen.

Relax Shoe går også op i detaljerne, som giver et moderne og stilfuldt design til fodtøjet. Fodtøjet er italiensk design og er produceret i Europa. Materialerne er nøje udvalgte og lever alle op til EC standarderne. Der bliver kun brugt naturlig garvet læder, som trin-for-trin bliver bearbejdet af kyndige skomagere. En proces som der garanterer, at fodtøjet fra Relax Shoe lever op til dine forventninger om en kvalitetssko.

Se vores udvalg af Relax Shoe her
KUNDESERVICES ÅBNINGSTIDER:

Vores åbningstider gælder alle hverdage:

Telefon: 8.00 - 16.00
Chatten: 8.00 - 15.00

E-mail: info@sygeplejebutikken.dk

HUSK OGSÅ:

Vi sender alle hverdage.

Bestil før kl. 14.00 og få din ordre sendt afsted samme dag.

GRATIS batteri med alle sygeplejeure.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0