Hvad betyder ESD?

Hvad er ESD?

ESD betyder elektrostatisk afladning. Det er også det, man ofte kalder stød – som du mærker, når du giver en anden person hånden. I virkeligheden er der tale om en gnist, der springer fra en ladet overflade til en anden ledende overflade. Altså det man kalder antistatisk.

ESD fodtøj hjælper dig med at mindste den elektriske opladning og give stød. Det anbefales, at du bruger fodtøj med ESD, hvis du arbejder i områder, hvor gnister kan antænde brændbare substanser og dampe. Eller hvis du arbejder med elektriske apparater eller andre elektriske ladede dele. ESD fodtøj er dog ikke en fuldstændig beskyttelse mod stød, men den afhjælper det.

Du skal være opmærksom på, at ESD fodtøjets virkning kan ændre sig betragteligt ved bøjning, for meget snavs, fugtighed eller temperaturskift. Derudover kan de fysiske omgivelser også spille ind – fx gulvbelægning, måtter og beklædning m.m.


OXYPAS - arbejdsfodtøj

Oxypas er en rigtig god arbejdssko med CE-mærkning. Den har skridhæmmende effekt og stor komfort. Den er god til dig, som arbejder i sundhedspersonalet - eller bare går og står meget i løbet af din arbejdsdag. Sneakeren fås i str. 36 - 46.  

Skoen er god til bredde fødder, da den er rummelig i forfoden. Sneakeren er lavet i svedtransporterende materiale og har en super stødabsorberende EVA mellemsål.

Find Oxypas arbejdssko her


Arbejdsfodtøj med CE mærkning

CE information er en mærkning af arbejds- og sikkerhedsfodtøj. Fodtøj med CE mærket er typegodkendt. De opfylder de gældende EN-standarder for sikkerhedsudstyr. Fodtøj med CE mærkning opfylder EU's direktiv om personlig sikkerhedsudstyr.

Du skal være opmærksom på, at udefrakommende påvirkninger som fx slitage, manglende skopleje, brug af indlægssåler eller ændringer af fodtøjet kan mindske effekten af fodtøjets beskyttelsesegenskaber.

Fodtøj med CE mærkning er med skridhæmmende såler, hvilket gør at du står godt fast på de fleste underlag. Et godt tip er, at du prøver fodtøjet godt af, inden du tager dem endeligt i brug.KUNDESERVICES ÅBNINGSTIDER:

Vores åbningstider gælder alle hverdage:

Telefon: 8.00 - 16.00
Chatten: 8.00 - 15.00

E-mail: info@sygeplejebutikken.dk

HUSK OGSÅ:

Vi sender alle hverdage.

Bestil før kl. 14.00 og få din ordre sendt afsted samme dag.

GRATIS batteri med alle sygeplejeure.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0