Andre siger

Se hvad andre siger om min butik, Sygeplejebutikken

Nina Davidsen, indkøber Sønderborg komunale tandpleje, siger:

En fantastisk flot butik, der summer af god kunde service helt ude fra.
De velvalgte materialer butikken er bygget i, ude som inde, gir en fantastisk personlighed. Rikke du formår at give en oplevelse som er så personlig lige fra første kontakt, til at man har modtaget sin vare. Du er meget personlig, og varen kommer hurtigt frem. Bestemt en oplevelse værd.Åse Poulsen, Social og Sundhedsassistent. Arbejder på plejehjem.

Jeg været meget glad for den behandling og de produkter jeg har modtaget.
De personer der har modtaget dem har været meget glade og tilfredse.
Hjemme siden er let at overskude og det er godt beskreven om jeres produkter .


Lisbeth fortæller :


"Tak for en super go services. Jeg bestilte nogle ting inde hos jer igår, til jeg skal starte nyt arbejde på mandag, og jeg havde ikke regnet med at få det før en gang i næste uge, men det var i postkassen idag. "

Kristina Lunddal - Sygeplejerske

Kristina arbejder i dagvagt som centersygeplejerske på et Plejecenter med 40 beboere. Hun har været uddannet siden 2001, så hun har efterhånden fået noget erfaring i forhold til gode, sjove og praktiske arbejds "redskaber". Kristina siger:

"Jeg handler på Sygeplejebutikken.dk, fordi det er en seriøs butik med god kvalitet og servicen er i top. Derudover er hjemmesiden opbygget på en overskuelig måde. Den er både nem og spændende at gå på opdagelse i. Jeg har en dejlig kollega, der arbejder om aftenen. Vi kan godt li' at joke og får tit et grin af de sjove opslag på Facebook. Vi vil fx. gerne købe nogle sjove ting- så som krus, lomme og pynte genstande m m."


KUNDESERVICES ÅBNINGSTIDER:

Vores åbningstider gælder alle hverdage:

Telefon: 8.00 - 16.00
Chatten: 8.00 - 15.00

E-mail: info@sygeplejebutikken.dk

HUSK OGSÅ:

Vi sender alle hverdage.

Bestil før kl. 14.00 og få din ordre sendt afsted samme dag.

GRATIS batteri med alle sygeplejeure.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0