Sandal Monaco
Sandal Monaco
Uni-sex sandal i sort og hvid.
Sandaler til damer og herrer med velcro-lukning.
Fremstillet i imiteret skind med indersål af ruskind.
Denne sandal fås i sort og hvid. Og i skostørrelserne 36-46.

Undgå at slide dine sko op før tid. Vil du holde dine sko friske og brugbare længe, bør du skifte sko hver dag. Du sveder cirka 2 dl. sved hver dag ud i dine sko, og derfor har de brug for 24 timers tørretid, før de igen tages i brug. Følger du dette råd, forlænger du holdbarheden på dine sko væsentligt.
Vis mere
Vis mindre

Sandal Monaco

DKK 399,00


   På lager
Antal
Sådan startede Sygeplejebutikken.

Mit navn er Rikke Rocatis Kristensen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2003, og jeg har arbejdet indenfor sundhedssektoren siden 1997. Først som ufaglært. Siden som social og sundhedshjælper for at slutte af som sygeplejerske.

Jeg startede Sygeplejebutikken i december 2009 med det formål at give sundhedspersonalet i Danmark en mulighed for at købe sygeplejeudstyr til at lette deres arbejdsdag. Jeg tilbyder dig Danmarks største udvalg af sygeplejeure og der er online gravering på rigtig mange sygeplejeure.

Min mening med butikken er at give:
- god og kompetent kundeservice.
- hurtig levering.  Dag til dag på alle varer.
- dig det udstyr der kan lette din hverdag
- et smil, når jeg bytter dine varer.

Sygeplejebutikken

Jeg ejer Sygeplejebutikken 100%, men jeg kan ikke drive det helt alene. Derfor får jeg hjælp af Stine, Annette og Jytte. De hjælper til i hverdagen så du får dine ting til tiden og hele tiden får den bedste kundeservice man overhovedet kan tænke sig.

Sygeplejebutikken har en gruppe på Facebook. 80 % af mine kunder følger mig på Facebook. Der kan du få indflydelse og personlige tilbud.

Jeg sidder hver dag på telefonen 60698383 - klar til at hjælpe dig.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0