Omron Blodtryksmåler M2 nem til hjemmebrug
Omron Blodtryksmåler M2 nem til hjemmebrug
Omron M2 blodtryksapparat som ikke fylder meget. Et blodtryksapparat som er meget velegnet til hjemmebrug. Klinisk valid testet digital blodtryksapparat med manchet på 22 - 32cm til overarmen.

Anvender det fuldautomatiske oppumpningssystem "IntelliSense". Alarm for uregelmæssig puls. Viser tid og dato. Leveres med standard voksen armmanchet, opbevaringsetui og batterier.

Med blodtryksapparatets nøjagtige udmåling giver den tryghed omkring blodtryksmålingen. Netadapter (transformator) kan anvendes og kan købes separat hos Sygeplejebutikken.

Her kan du læse vejledningen til dit automatiske Omron blodtryksapparat.
Vis mere
Vis mindre

Omron Blodtryksmåler M2 nem til hjemmebrug

DKK 599,00
Sådan startede Sygeplejebutikken.

Mit navn er Rikke Rocatis Kristensen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2003, og jeg har arbejdet indenfor sundhedssektoren siden 1997. Først som ufaglært. Siden som social og sundhedshjælper for at slutte af som sygeplejerske.

Jeg startede Sygeplejebutikken i december 2009 med det formål at give sundhedspersonalet i Danmark en mulighed for at købe sygeplejeudstyr til at lette deres arbejdsdag. Jeg tilbyder dig Danmarks største udvalg af sygeplejeure og der er online gravering på rigtig mange sygeplejeure.

Min mening med butikken er at give:
- god og kompetent kundeservice.
- hurtig levering.  Dag til dag på alle varer.
- dig det udstyr der kan lette din hverdag
- et smil, når jeg bytter dine varer.

Sygeplejebutikken

Jeg ejer Sygeplejebutikken 100%, men jeg kan ikke drive det helt alene. Derfor får jeg hjælp af Stine, Annette og Jytte. De hjælper til i hverdagen så du får dine ting til tiden og hele tiden får den bedste kundeservice man overhovedet kan tænke sig.

Sygeplejebutikken har en gruppe på Facebook. 80 % af mine kunder følger mig på Facebook. Der kan du få indflydelse og personlige tilbud.

Jeg sidder hver dag på telefonen 60698383 - klar til at hjælpe dig.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0