Omron Blodtryksmåler M2 nem til hjemmebrug
Omron Blodtryksmåler M2 nem til hjemmebrug
Omron M2 blodtryksapparat som ikke fylder meget. Et blodtryksapparat som er meget velegnet til hjemmebrug. Klinisk valid testet digital blodtryksapparat med manchet på 22 - 32cm til overarmen.

Anvender det fuldautomatiske oppumpningssystem "IntelliSense". Alarm for uregelmæssig puls. Viser tid og dato. Leveres med standard voksen armmanchet, opbevaringsetui og batterier.

Med blodtryksapparatets nøjagtige udmåling giver den tryghed omkring blodtryksmålingen. Netadapter (transformator) kan anvendes og kan købes separat hos Sygeplejebutikken.

Her kan du læse vejledningen til dit automatiske Omron blodtryksapparat.
Vis mere
Vis mindre

Omron Blodtryksmåler M2 nem til hjemmebrug

DKK 599,00
Sygeplejebutikken handler om:

Sygeplejebutikken åbnede december 2009 med det formål at give sundhedspersonalet i Danmark en mulighed for at købe praktiske og brugbare arbejdsredskaber. Siden starten er butikken vokset med flere produkter og vi regner med udviddelse til de nordiske lande inden 2015.

Vores visioner er:
- God og kompetent kundeservice.
- Hurtig levering.  Dag til dag på alle varer.
- Vi kan skaffe alt til dig.
- Vi bytter med et smil.

Vi har en gruppe på Facebook, hvor der løbende vises nyheder og kører konkurrencer.

Hvem står bag ??

Ejeren er Rikke Rocatis Kristensen, som er uddannet sygeplejerske i 2003. Hun har siden 1997 arbejdet indenfor sundhedssektoren. Først som ufaglært. Siden som social og sundhedshjælper, hvorefter hun tog uddannelsen til sygeplejerske.

Håber du finder, hvad du søger og ellers send en mail. Vi er åbne for nye tiltag og gode ideer.

Sygeplejebutikken.dk   |   Gedhusvej 4   |   7451 Sunds   |   + 45 60 69 83 83   |   info@sygeplejebutikken.dk   |   CVR 32384064
0